Bekijk onze uitgevoerde stretchtent projecten

Dineren onder een stretchtent

 
Bij kasteel Maurick te Vught hebben we deze mooie stretchtent 10x12m geleverd en opgezet. De stretchtent is voorzien van een PremiumStrech doek met Lusverbinding. Voor de rigging is gekozen voor heavy rigging, dit wil zeggen touwen in plaats van spanbanden en haringen van 100cm in plaats van 50cm haringen. Ook de paalbollen die het dak ondersteunen zijn dan groter en volledig van rubber. In de tent staan diverse meubelstukken geplaatst. De tafels zijn inklapbare tafels van 183cm lang. De stoelen zijn het model Chios. Omdat deze tent in April is opgezet en het dan nog wel wat koud kon zijn staan er 4 terrasheaters om voor een aangename temperatuur te zorgen.

Stretchtent tegen de regen en voor schaduw


Op een COA locatie in Utrecht deze prachtige strechtent geplaatst in combinatie met betonblokken. Op deze plaats konden geen haringen geplaatst worden en moest er gebruik gemaakt worden van betonblokken. Rondom hebben we 14 betonblokken van 500kg per stuk ingegraven (met een minikraantje gelukkig). De posities hebben we voor het plaatsen van de tent uitgemeten zodat ze 2 meter buiten de tent staan. Helaas geen afbeeldingen van het eindresultaat kunnen maken omdat het werk nog in volle gang is.

Trouwfeest onder een strechtent op een unieke locatie


Voor de voltrekking van een huwelijk op een unieke locatie in Rouveen hebben we een stretchtent 6×10 opgezet. Deze stretchtent past net tussen de aanwezige bomen en komt goed tot zijn recht op deze natuurlijke plek. De stretchtent heeft een doek van Premiumstretch vastgezet met standaard rigging: spanbanden en haringen van 50cm. De tent staat goed beschut tussen de bomen en vangt op deze plaats niet veel wind. Het was wel oppassen met overhangende takken, zorg ervoor dat deze de stretchtent niet raken om schade te voorkomen.

Een stretchtent op een schoolplein


Bij het Kaj Munk college in Hoofddorp zagen ze graag een stukje van het schoolplein overdekt zodat de leerlingen ook tijdens de pauzes droog en buiten kunnen pauzeren. Tussen de aanwezig bomen was ruimte voor een tent van 8,5×8,5m. Omdat de stretchtent semi-permanent moet blijven staan hebben we geadviseerd voor Premiumstretch in combinatie met heavy rigging. Doordat hierbij haringen van 100cm worden gebruikt hebben we door de klant een clickmelding laten uitvoeren om te controleren op aanwezige leidingen, kabels e.d. Voor het plaatsen van de palen hebben we tegels verwijderd, hier een hoek uitgeslepen en daarna weer teruggeplaatst. Zo staat de tent mooi vast in het straatwerk. Ook de middenpaal hebben we extra verankerd door er een paal van 2m naast te zetten en deze 1 meter in te graven.

Sfeervol lunchen onder een stretchten


bij Pizzeria Ristorante Trivio Del Villaggio te Meppen hebben we een stretchtent 10×6,5 geleverd en opgezet. Deze stretchtent is uitgevoerd met het doek premiumstretch in de kleur Taupe. Deze stretchtent blijft het gehele jaar staan (exclusief stormen), hierom hebben we geadviseerd voor de heavy rigging met haringen van 100cm. Rondom deze stretchtent is eigenlijk 2m benodigd om de stretchtent goed te kunnen afspannen, in dit geval is de afstand eigenlijk te klein. Doordat we gebruik hebben gemaakt van extra haringen en heavy rigging is het acceptabel. We hebben bij deze stretchtent gekozen voor 1 middenpaal zodat er maximaal ruimte overblijft om meubilair te plaatsen. De middenpaal hebben wel later extra verankerd door er een ingegraven paal naast te plaatsen die de ten overvloede de middenpaal rechtop en op zijn plaats houdt.

Hippique concours bekijken van onder een strechtent


Bij het Hippisch Centrum Exloo hebben voor het CDI Exloo Outdoor 2021 2 stretchtenten van 10×12 geplaatst. Zo konden de gasten onder een sfeervolle tent de uitvoeringen van de ruiters volgen. De beide tenten zijn afzonderlijk van elkaar geplaatst, eventueel had het ook gekund met een regengoot ertussen. We hebben de strechtenten half op het gras, half op de tegels geplaatst. De strechtenten zijn gemaakt van een Premiumstretch doek in de kleur: zandkleur. De haringen hebben we 2,5m buiten de tent geplaatst om te zorgen voor voldoende afstand om deze goed te kunnen afspannen. Ondanks de storm van het weekend van het concours zijn de tenten probleemloos blijven staan.

Bruiloft in en onder een strechtent


Voor de voltrekking van het huwelijk en viering daarvan hebben we op een mooie natuurlijke locatie in de omgeving Rouveen een strechtent van 10x12m opgezet. Omdat de grond vrij zacht was en de gasten op stoelen moesten zitten hebben we voordat we deze hebben opgezet een houten vloer neergelegd. De vloer is exact 10x12m en zoals je ziet passen de houten palen van de stretchtent precies langs de houten vloer. De zijkanthoogte bij deze strechtent is 2 meter en de hoogste middenpaal is 4 meter.

Kerststal onder een strechtent


In de grote wandeltuin van De Zorgboog de Deurne hebben we een stretchtent van 6,5x10m geplaatst. Op het moment van plaatsen moest deze dienst doen als display voor de kerststal. De bewoners van De Zorgboog kwamen dan tijdens hun wandeling door de tuin langs de strechtent. Voor een later stadium in het jaar is de tent bedoeld als koffietent en allerlei activiteiten. De strechtent blijft semi-permanent staan en is dus vastgezet met heavy rigging.

Trouwen onder een stretchtent


Een koppel dat op het punt stond te gaan trouwen benaderde ons met het idee om op de locatie bij de Lindenhorst in de Schiphorst een strechtent te laten plaatsen voor hun trouwfeest. Op de ruime locatie was meer dan genoeg ruimte om onze stretchtent van 10x12m te plaatsen. Het gras was een week eerder gemaaid zodat we de houten vloer er goed neer konden leggen zonder dat het gras tussen de naden omhoog kwam. De strechtent is in tevredenheid in gebruik genomen en heeft een weekend gestaan.

Trouwen onder een stretchtent


Bij hotel Frederiksoord in Frederiksoord hebben we op het open veld achter het restaurant een strechtent van 10x12m opgezet voor het bruiloftsfeest van Nadine. Op het ruime veld was meer dan genoeg ruimte voor deze grote tent. De klant heeft de strechtent en de prikkabels gehuurd voor 1 weekend. We hebben zowel 10×12 als 6,5m in de verhuur, eventueel kunnen ze gekoppeld worden met een regengoot om er een grote tent van te maken.

Feestje na het trouwen


In Kraggenburg, bij het ouderlijk huis van de bruidegom, hebben we op de ochtend van de huwelijksvoltrekking een stretchtent van 6,5x10m opgezet. Voordat we deze hebben opgezet moest er eerste een vloer gelegd worden, deze vloer matcht mooi met bij de kleur van de strechtent. Onder de strechtent van 6,5x10m passen ongeveer 50-75 gasten, dit ligt eraan hoeveel meubilair er in de tent geplaatst wordt.