Opslagtent kopen? Welke past bij je

Wij hebben de volgende 5 kwaliteiten buizenframe opslagtenten in ons assortiment. Elk met z’n eigen voordelen en doeleinden:

De verschillen tussen deze kwaliteiten kun je in onderstaande tabel goed zien. Er zitten zowel verschillen in zeilen, opbouw van het frame en de gebruikte materialen.

 

PVC Classic Opslagtent

Het frame van de PVC Classic opslagtenten zijn hetzelfde als die van de gewone partytenten. De zeilen zijn gemaakt van 500 grams per m² PVC en zijn volledig dicht.
Bij deze opslagtenten zijn de zijwanden met raam uit de ‘standaard’ partytenten verwisseld met dichte ramen.
 

PVC Premium opslagtent

De PVC Premium opslagtenten hebben een extra grondframe en hoekversteviging door middel van een extra dwarsligger in de nok van de partytent. Het grondframe is te koppelen aan de staanders. Dit zorgt ervoor dat de partytent zeer stabiel is en staat als een huis. Ook zijn de zeilen van de PVC Premium opslagtent iets steviger en dikker als die van de PVC Classic opslagtent, namelijk 550 grams per m².
 

PVC Professional opslagtent

De PVC Professional opslagtenten zijn de verbeterde en verhoogde versie van de PVC premium opslagtenten.
De PVC Professional opslagtent is 220cm hoog aan de zijkanten. De zeilen zijn gemaakt van 620 grams per m² en zijn uitgerust met messing oogringen.
 

Carport PVC Professional

Ander model opslagtent met ronde hoeken. Het zeil bestaat uit 1 geheel voor zowel de zijkanten als het dakzeil. De voor en achterkant zijn wel losse delen. Ideaal voor het stallen van 1 of meerdere auto’s. Deze zijn verkrijgbaar in het volledig groen of grijs.

Opslagtenten PVC Wikinger Vario Pro

Ons topmodel qua opslagtent, extra hoge zijkant van 290cm!. Deze opslagtenten hebben een zeer degelijk frame met superzware kwaliteit zeilen. Geschikt voor permanente stalling in zwaardere weersomstandigheden.
 
Heb je na het lezen van deze informatie nog vragen? Neem dan gerust contact op met de onze klantenservice. We staan je graag te woord.

Assortiment Partytentkopen.nl

Neem ook een kijkje in ons assortiment. We hebben fantastische producten en voor de juiste inrichting voor de juiste gelegenheid: