Bruiloft in een stretchtent

Prachtige bruiloft in een stretchtent

 
28 juni 2019 is één van onze collega’s in het huwelijksbootje gestapt. Aangezien wij voornamelijk partytenten verkopen, leek het hem leuk om zijn trouwdag te vieren in een stretchtent.
Deze prachtige tenten met houten palen zijn een geweldige manier om een festivallook te creëren op de bruiloft. Wij hebben voor deze gelegenheid gebruik gemaakt van 2 stretchtenten van 10 x 12 meter. Deze tenten zijn aan elkaar gekoppeld door middel van de regengoot.
Aangezien er deze dag wat wind stond hebben wij ervoor gekozen om 1 lange kant (20 meter) en een stukje van de korte kant naar de grond toe te trekken en deze vast te zetten met haringen, zodat de stretchtent aan één kant beschut stond.

Aankleding strechtent:

n De stretchtent is van zichzelf al een plaatje om te zien. Met de geschilde robinia palen en het zandkleurige doek ziet het er fantastisch uit. Omdat de ondergrond op de bruiloftslocatie uit gras bestond, hebben wij er een houten vloer in gelegd.
Door de gehele tent hebben wij prikkabels opgehangen. In de kabels zitten warm witte ledlampen om een mooi sfeervol licht te creëren in de avonduren. De taart en cupcakes hebben wij op een marktkraam gezet wat ook echt een festival look maakt.
Als meubilair is het passend om steigerhouten tafels en stoelen te gebruiken. Een paar barrels met barrel krukken maken het geheel af. Op de tafels en statafels stonden glazen potjes met jute eromheen. Jute is een echte aanrader op dit soort bruiloften.

En dan nu de bruiloft!

De bruiloft hebben werd gevierd op locatie de strandhoeve in Baarlo (nabij Blokzijl). Hier werd zowel de ceremonie als de bruiloft zelf gehouden op het prachtige buitenterrein. Een mooie vijver in het midden waar wij de prikkabels overheen hadden gehangen, heuvelachtig gras overal, bomen rondom, kortom een plaatje om te zien.
De gasten waren ook allemaal erg enthousiast en vonden het een bruiloft om nooit te vergeten. Het diner was een pizza party rechtstreeks gebakken uit de mobiele pizza oven die door de locatie dichtbij de stretchtent werd geplaatst. De pizza’s werden door de gasten zelf belegd met vlees en groentes en daardoor erg leuk om te doen.
‘s Avonds kwam er een twee persoons band die er een gezellig feest van maakte en de gasten flink in beweging kreeg. Als gastenboek was door het bruidspaar gekozen voor een PhotoBooth van Burddy. Deze was geplaatst in een easy up tent van 3 x 3 meter, deze stond net naast de grote stretchtent.
‘s Avonds werd het toch wat kouder, daarom stonden er drie loungeheaters op gas in de tent om de gasten warm te houden.

“Een geweldig feest”