Easy up tent opzetten

Voor de eerste keer:

Haal de Easy Up tent uit de doos en zet deze rechtop op de voeten.
Trek de easy up tent ongeveer tot de helft open door met 2 personen beiden aan 1 kant van de tent de gaan staan, deze op te tillen en naar achteren te lopen. Doe nu het dakzeil er overheen en zorg ervoor dat de hoeken van het dakzeil goed over de hoeken van de Easy Up tent zitten. Zorg ervoor dat de verstevigingspatches in het midden van het dakzeil goed over de nokpaal heen zitten. Schuif de tent hierna weer in elkaar.

Opzetten van de easy up tent:

  1. Ga met 2 personen tegenover elkaar aan beide kanten van de tent staan, houd vast aan de stangen met sticker, til de tent iets omhoog en loop langzaam achteruit.
  2. Trek de tent maximaal uit elkaar en zet deze weer op de grond, ga nu naar de hoeken toe, zet je voet op de voetplaat en druk de hoekstang omhoog totdat deze vastklikt, doe dit ook bij de andere kant.
  3. Fatsoeneer het dakzeil zodat deze mooi over de hoeken valt.
  4. Ga allebei aan dezelfde kant van de Easy Up tent staan en trek aan de ring bij de voetplaat. Nu schuif je deze uit totdat de gewenste hoogte bereikt is. Je kunt kiezen uit 5 standen. Doe dit ook bij de andere kant van de tent. Zodra dit gedaan is staat je tent correct opgesteld!