Hier lees je wat anderen vinden van hun aankoop bij outmate.nl. Een weekje na je bestelling krijg je van ons een uitnodiging om zowel onze site als wat je gekocht hebt te beoordelen. We zijn erg benieuwd naar wat je er van vindt! Op deze pagina zie je alle reviews van onze webshop. Benieuwd wat mensen van specifieke producten vinden? Die reviews staan elk product op de productpagina. Jouw mening helpt ons steeds beter te worden en geeft anderen een handje bij het kiezen. Laat van je horen en word deel je mening!

Reviews

2841 reviews voor Shopervaring
Gemiddelde: 4.60
5
1886
4
819
3
107
2
9
1
20
Wat vond je van de orderafwikkeling?
Hoe vond je de bezorging?
Wat vond je van het bestelgemak?
  1. LW Seel
    11 apr 2024
    Geen
  2. Jarno Prins
    9 apr 2024
    Zeer tevreden met het product!
  3. Richard D.
    9 apr 2024
    Precies zoals afgebeeld ,top
  4. Erik Hartmann
    7 apr 2024
    Ondanks lange wachten van bestelling 3 maanden niet op voorraad,wel tevreden.
  5. Mark Frijhoff
    6 apr 2024
    eerder geleverd dan aangegeven
  6. Maik Homan
    6 apr 2024
    Prima
  7. JW de Vos
    6 apr 2024
    Super geregeld!!
  8. W.P Bakker
    5 apr 2024
    zeer snelle levering, en precies de maat die je besteld hebt.. kortom zeer fijn bedrijf.. koop geen goedkope shot en doe het gelijk goed bij Outmate
  9. Majanka
    5 apr 2024
    Duidelijk en makkelijk bestelbaar
  10. Wim B.
    3 apr 2024
    Levering was snel. Website, klantenservice en bezorging goed.
  11. JCJ B.
    3 apr 2024
    Prima
  12. birgitte Peters
    3 apr 2024
    Super service, bestelling was vertraagd, prima geïnformeerd
  13. Gerdie
    3 apr 2024
    Was enkele weken later dan beloofd, maar ben er uiteindelijk wel blij mee
  14. Visscher
    3 apr 2024
    Omwille van de situatie moest ik even telefonisch contact hebben; Fijn gesprek, bellen terug, denken mee en komen afspraken na. Chapeau; voorbeeld voor vele andere aanbieders!
  15. Frank de Gruijter
    2 apr 2024
    Top producten
  16. Tim Duijst
    2 apr 2024
    de verzendkosten waren hoger dan de factuur, doe daar wat aan.
  17. Cris Van Kempen
    30 mrt 2024
    Kan als tip geven om in het vervolg even een berichtje te sturen als de post onderweg is. Nu stond hij onverwacht aan de deur. Gelukkig was ik thuis. Verder een mooi en goed zeil.
  18. Peter Van vondel
    27 mrt 2024
    Klopt allemaal
  19. Anoniem
    27 mrt 2024
    Top
  20. Anoniem
    27 mrt 2024
    Mooie zijwand en goede kwaliteit
  21. Hans
    25 mrt 2024
    Duidelijke site, snelle service
  22. Johnny
    25 mrt 2024
    Website makelijk en overzichtelijk
  23. H Zwiers
    25 mrt 2024
    Zeer tevreden
  24. Adriaan Biesheuvel
    25 mrt 2024
    Perfect en ook snel geleverd
  25. Nicole
    25 mrt 2024
    Mooie kwaliteit, snel bezorgd.
  26. Herman De Keulenaer
    25 mrt 2024
    Zeer efficient
  27. frans staes
    25 mrt 2024
    Alles goed
  28. Anoniem
    24 mrt 2024
    Prima
  29. Patricia Vredeveld
    24 mrt 2024
    Goed geregeld
  30. Jaap B.
    24 mrt 2024
    Goed
  31. BB De dijk
    24 mrt 2024
    SnelleLevering , top
  32. Hanriette Linden
    12 mrt 2024
    Super. Net klaar met ophangen
  33. Jacob W.
    12 mrt 2024
    Duidelijke website, snelle levering en geweldige klantenservice
    • Outmate
      25 mrt 2024
      Wat een fijne review Jacob!
  34. Anthon L.
    12 mrt 2024
    Goed en snel geleverd
  35. Mariska Bruinenberg
    11 mrt 2024
    Nog steeds niet ontvangen en geen reactie op mail dat ik niks heb ontvangen.
  36. Gil
    10 mrt 2024
    Simpel, vriendelijk, geen verrassingen.Degelijk product, makkelijk op te zetten. Transport - binnen een dag van bestelling in huis. Netjes verpakt en op een pallet bezorgd.
  37. Ray B.
    9 mrt 2024
    Supersnel geleverd en een goed product.
  38. jan lubben
    6 mrt 2024
    goede service en snelle levering zeer tevreden toppie
  39. Mariella Meijers
    6 mrt 2024
    Snelle levering
  40. Fred
    6 mrt 2024
    Probleem zit bij DHL, die bezorgen niet op het juiste adres.
  41. Lisette
    2 mrt 2024
    Netjes duidelijke communicatie en zeer snelle levering!
  42. Aart van de Kraats
    1 mrt 2024
    Prima materiaal goed te verwerken
  43. Anoniem
    28 feb 2024
  44. Martin Kremer
    27 feb 2024
  45. Wim Vogels
    27 feb 2024
    Zeer tevreden over bestelling, levering en product.
  46. Willem van der Kreek
    26 feb 2024
  47. Jw Vandenhoek
    25 feb 2024
    Supper ,mooi kwaliteit van het zeil,wel heb ik zelf er in het midden van de ritsen een klik bevestiging aan gemaakt zo dat ik het zeil op kan rollen .zie foto zeil wat voor jullie om het toe toevoegen.
  48. Jürgen Kuchel
    25 feb 2024
    Gute Qualität, alles okay
  49. Harry Veenstra
    25 feb 2024
12357